the mash game

tadi ngeliat blog ka yoni  terus ada postnya yg soal mash game, karena ga ada kerjaan gue buka deh eh result nya ini :



*click image to enlarge*


dan hasilnya adalah gue ngakak.

boys do fall in love

1. Guys don’t actually look after good-looking girls. They prefer neat and presentable girls.
2. Guys love flirts.
3. A guy can like you for a minute, and then forget you afterwards.
4. When a guy says he doesn’t understand you, it simply means you’re not thinking the way he is.
5. “Are you doing something?” or “Have you eaten already?” are the first usual questions a guy asks on the phone just to get out from stammering.
6. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.
7. When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.
8. Guys go crazy over a girl’s smile.
9. Guys will do anything just to get the girl’s attention.
10. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend.
11. When guys want to meet your parents. Let them.
12. Guys want to tell you many things but they can’t. And they sure have one habit to gain courage and spirit to tell you many things and it is drinking!
13. Guys cry!!!!!!!!
14. Don’t provoke the guy to heat up. Believe me. He will.
15. Guys can never dream and hope too much.
16. Guys usually try hard to get the girl who has dumped them, and this makes it harder for them to accept their defeat.
17. When you touch a guy’s heart, there’s no turning back.
18. Giving a guy a hanging message like “You know what?!..uh…never mind!” would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking.
19. Guys go crazy when girls touch their hands.
20. Guys are good flatterers when courting but they usually stammer when they talk to a girl they really like.
21. When a guy makes a prolonged “umm” or makes any excuses when you’re asking him to do you a favor, he’s actually saying that he doesn’t like you and he can’t lay down the card for you.
22. When a girl says “no”, a guy hears it as “try again tomorrow.”
23. You have to tell a guy what you really want before he gets the message clearly.
24. Guys hate gays!
25. Guys love their moms.
26. A guy would sacrifice his money for lunch just to get you a couple of roses.
27. A guy often thinks about the girl who likes him. But this doesn’t mean that the guy likes her.
28. You can never understand him unless you listen to him.
29. If a guy tells you he loves you once in a lifetime. He does.
30. Beware. Guys can make gossips scatter through half of the face of the earth faster than girls can.
31. Like Eve, girls are guys EUR™ weaknesses.
32. Guys are very open about themselves.
33. It’s good to test a guy first before you believe him. But don’t let him wait that long.
34. No guy is bad when he is courting.
35. Guys hate it when their clothes get dirty. Even a small dot.
36. Guys really admire girls that they like even if they’re not that much pretty.
37. Your best friend, whom your boyfriend seeks help from about his problems with you may end up being admired by your boyfriend.
38. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don’t need to give advice.
39. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.
40. A guy finds ways to keep you off from linking with someone else.
41. Guys love girls with brains more than girls in miniskirts.
42. Guys try to find the stuffed toy a girl wants but would unluckily get the wrong one.
43. Guys virtually brag about anything.
44. Guys cannot keep secrets that girls tell them.
45. Guys think too much.
46. Guys’ fantasies are unlimited.
47. Girls’ height doesn’t really matter to a guy but her weight does!
48. Guys tend to get serious with their relationship and become too possessive. So watch out girls!!
49. When a girl makes the boy suffer during courtship, it would be hard for him to let go of that girl.
50. It’s not easy for a guy to let go of his girlfriend after they broke up especially when they’ve been together for 3 years or more.
51. You have to tell a guy what you really want before getting involved with that guy.
52. A guy has to experience rejection, because if he’s too-good-never-been-busted, never been in love and hurt, he won’t be matured and grow up.
53. When an unlikable circumstance comes, guys blame themselves a lot more than girls do. They could even hurt themselves physically.
54. Guys have strong passion to change but have weak will power.
55. Guys are tigers in their peer groups but become tamed pussycats with their girlfriends.
56. When a guy pretends to be calm, check if he’s sweating. You’ll probably see that he is nervous.
57. When a guy says he is going crazy about the girl. He really is.
58. When a guy asks you to leave him alone, he’s just actually saying, “Please come and listen to me.”
59. Guys don’t really have final decisions.
60. When a guy loves you, bring out the best in him.
61. If a guy starts to talk seriously, listen to him.
62. If a guy has been kept shut or silent, say something.
63. Guys believe that there’s no such thing as love at first sight, but court the girls anyway and then realize at the end that he is wrong.
64. Guys like femininity not feebleness.
65. Guys don’t like girls who punch harder than they do.
66. A guy may instantly know if the girl likes him but can never be sure unless the girl tells him.
67. A guy would waste his time over video games and basketball, the way a girl would do over her romance novels and make-ups.
68. Guys love girls who can cook or bake.
69. Guys like girls who are like their moms. No kidding!
70. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.
71. A guy’s friend knows everything about him. Use this to your advantage.
72. Don’t be a snob. Guys may easily give up on the first sign of rejection.
73. Don’t be biased. Try loving a guy without prejudice and you’ll be surprised.
74. Girls who bathe in their eau de perfumes do more repelling than attracting guys.
75. Guys are more talkative than girls are especially when the topic is about girls.
76. Guys don’t comprehend the statement “Get lost” too well.
77. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions but still love them more.
78. When a guy gives a crooked or pretentious grin at your jokes, he finds them offending and he just tried to be polite.
79. Guys don’t care about how shiny their shoes are unlike girls.
80. Guys tend to generalize about girls but once they get to know them, they’ll realize they’re wrong.
81. Any guy can handle his problems all by his own. He’s just too stubborn to deal with it.
82. Guys find it so objectionable when a girl swears.
83. Guys’ weakest point is at the knee.
84. When a problem arises, a guy usually keeps himself cool but is already thinking of a way out.
85. When a guy is conscious of his looks, it shows he is not good at fixing things.
86. When a guy looks at you, either he’s amazed of you or he’s criticizing you.
87. When you catch him cheating on you and he asks for a second chance, give it to him. But when you catch him again and he asks for another chance, ignore him.
88. If a guy lets you go, he really loves you.
89. If you have a boyfriend, and your boy best friend always glances at you and it obviously shows that he is jealous whenever you’re with your boyfriend, all I can say is your boy best friend loves you more than your boyfriend does.
90. Guys learn from experience not from the romance books that girls read and take as their basis of experience.
91. You can tell if a guy is really hurt or in pain when he cries in front of you!
92. If a guy suddenly asks you for a date, ask him first why.
93. When a guy says he can’t sleep if he doesn’t hear your voice even just for one night, hang up. He also tells that to another girl. He only flatters you and sometimes makes fun of you.
94. You can truly say that a guy has good intentions if you see him praying sometimes.
95. Guys seek for advice not from a guy but from a girl.
96. Girls are allowed to touch boys’ things. Not their hair!
97. If a guy says you’re beautiful, that guy likes you.
98. Guys hate girls who overreact.
99. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationship.




copy from aisyah nabila.


baca kan tulisan diatas?

yup. copycat

apa sih definisi dari copycat?
kenapa ga copydog aja atau copypig?
kenapa harus "CAT" ?
padahal kucing-kucing diluar sana ga berdosa.
gue juga bingung.
tapi menurut gue org-org yg sering nge copycatin org lain itu ga kreatif.
mereka ga menjadi diri mereka sendiri.
ya gue emang pernah ngopycat-in org, tapi se engga nya gue masih punya motivasi dengan gaya gue sendiri.
gue ga suka di COPYCATIN. apalagi sama ORANG YANG SAMA SKALI GA GUE KENAL!
gue tau SALAH SATU dari READERS gue itu ADA YG NGOPYCATIN GUE.
oke seharusnya GUE BANGGA soalnya gue jadi trendsetter (oke ini menjijikan)
ya intinya....
kalo mau ngikutin gue, mendingan follow gue di @khadijacob 


maaf penuh emosi.

i miss @khadijahcob. seriously.

hi readers.
tau ga? sekarang gue lg kangen sama acc twitter gue yg lama.
yg udah deactive pas hari sabtu tgl berapa gitu lupa.


pas itu gue lg ke pim seharian, pas itu juga gue abis putus sama @ravitho12 (tp putusnya bukan pas hari itu)
malemnya malem bgt pas gue coba buka eh load more terus di UberT
pas gue search /khadijahcob di web laptop...


gak ada.


gue shock!!!!!!
langsung gue nanya ka arini iky trs dimas rizky jg.
ternyata dideactivin.
dan tersangka utamanya itu......
mantan gue.
HA-HA


tragis ya?

ackb ot schloo.

tomorrow is tuesdeath, back to school gaah good bye holiday!! T-T

me, me and me.

mimpi jadi model? boleh dong gaada yg larang mimpi kan?:3 yah ini cuma mimpi gue doang yg bisa gue ungkapin lewat tulisan dan gambar. kalo lo semua gasuka sama mimpi gue..................derita lo deh haha canda banget -_-
mimpi gue jg pgn banget jd fashion blogger................tp gamungkin.
gue jg pgn BGTBGT jadi fotografer.


oke i'm a dreamer who's with me???hahah


di post ini gue cuma pengen ngepost hobby gue yaitu FOTO dan NGEDIT FOTO. that's all. simple. isn't it?
if you don't like my page, just leave it before i catch you!!!!!(?)-_-

ini editan paling simple yg pernah gue edit *lebay* ~joget~



ini avatar twitter gue sekarang lucu ga?lucukan @khadijacob :3


ini dress bunga yg gue beli di forever 21 tau deh masih ada atau enggak.


ini atasannya gue beli di golden truly trs bawahanannya lupa deh dimana. trs kalungnya gue beli di bazar sekolah harganya.................50.000 mahalbgtmen-_-

KENALIN YA INI KEMBARAN GUE :3


*click image to enlarge*


REGARDS,

khadixo

people i love ♥

pengen ngenalin deh org22 yg gue sayang ke kalian semua
boleh kan?boleh dong boleh sih boleh ya? kalo gamau baca close aja tab ini HAHA.



1.my lovely mother



nyokap gue ya Allah betapa kangennya gue sama dia. gue berharap bisa ketemu dia lagi disurga. amin :')

2. my beloved grandmother 
nenek gue yg paling perhatian. lebih dari bokap gue, bokap gue malah sebaliknya, ini nenek gue yg dari nyokap baiknya naujubillah walaupun sering ngomel sama gue. ☺ 

3. vonny alfatah 

apakabar ya sahabat gue ini?hahahaha ^^ semoga baik baik aja lu pon

4. anak-anak kelas 6A 16 SDI Al - Azhar Klp Gading



GUE KANGEN KECERIAAN ANAK 6A!
you rock guys.

5. anak 7-2 angkatan 17 SMP Al - Azhar Klp Gading

sebelum gue aksel, gue berada dibawah naungan kelas 7-2. gue sahabatan sama zenitha, tisha, andin. skrg andin pindah ke bandung aaaaaa i'm gonna miss you buddy :')

6. anak twitter yg kedufan pas tgl 06 bulan July 2010

ka arini, ka intan, mili, aai, nao, glenn, wisnu, ka putri, ka diass, nami, alvin, joice, ka aul
miss you fellas :D

7. #NEXT / Nueve Luciérnagas


we've been together almost 2 years guys, and we're going to leave our junior high school.......
i'm gonna miss all memories that we had :) 
they are member from NEXT! :

a for Adhya Ghaniyya Tejo 

she's beautiful but my face is beautiful than her haha lol, she's kind, she's brave, she's awesome, and she is my best friend :)

B for bestie Rifa Arifah

she's damnly funny hahah i love her voice, her voice's cute, and her voice is already mine haha _- 
she's my best friend too :D

c for Cemen :p Aya a.k.a Ghina Soraya Andria

she's very.......................................................absurd *quite* no comment. she likes to "gedor gedor pintu" haha -_-

D for Dandan a.k.a Rachmadinsa Dandan


ok. he's................................................oh i hate him. gbye~ haha just kidding. 

E for anyElir a.k.a Anyelir Nielya

a.w.e.s.o.m.e

for Tari, Reyhan, Indri sorry guys i don't have time ha because time is money(?) okay then lanjut~


8. #tblns

#tblns are my girls. you rock guys. #tblns is about friendship and love ( @gabriellagatha)
they are people in #tblns: 
~ Rheiny Octavia as @Taviarz 
~ Aileen Velishya as @aaibubble
~ Carenenaomi as @carenenaomi
~ Gaby as @gabriellagatha
~ Bianca Azrinindita as @biancachic
~ Khadijah T as @khadijacob
~ Maghfira Humaira as @firrfiraa

#tblns are not a GENG. we're just sistah. crazy sistahs. love ya garls!

9. joice lidya

tiap gue pulang bareng dia pasti ngegosip haha dasar tukang gosip :p

10. redentus wisnu


he's my brother, he's my father(?), he's my boyfriend. and i love him so much :)


11. LO SEMUA YG UDAH NGEBACA POST INI. LO SEMUA YG UDH NYUPORT GUE.


THANKS ALL :)

*ps: sorry for bad english

i'm back ƪ(ˇ▼ˇ)¬

BACK from my FUCKUM~~ :p
who miss me? :3 raise your middle finger HAHA LOL :3

vakum....just for a while.

hi readers. im going to vakum for a while... don't miss me :)
because my notebook now...broken aha-_-
seeyaa!!!



xoxo khadeh~

move on itu gampang! :] - tips move on cepat

A: "*nangis*"
B : "kenapa lo nangis?"
A: "gue abis diputusin pacar gue :("
kamu-kamu yang lagi ngebaca posting ini ngalamin hal yang sama ? belom bisa melupakan mantan?
ini dia tips move on dengan cepat

jika dia mutusin kamu karena.....
1. Bosen 
ini lah dia alasan yang paling menjengkelkan. bagaimana tidak?kita yang sudah menyayangi dia ternyata dia bosen sama kita. tips agar move on kalian cepat adalah.... 
- menghindari dia sebisa mungkin
- jadian dengan orang lain
- hapus semua yang berhubungan dengan dia

2. Suka sama cewe/cowo lain
ini adalah alasan yang paling menyakitkan. tipsnya:
- jadian dengan orang lain
- terus jalani hidup dengan sahabat
- buang kenangan, barang barang yang berhubungan dengan dia

3. Ketawan orang tua
yah kalau alasan ini sih pasrah aja ye ama yang diatas :p

4. Ketawan selingkuh
waduh gawat ini -_- daripada ribet mendingan...
- putusin dia
- selingkuhin balik
- kerjain dia
- putusin, lupain jauh jauh
- nangis sepuasnya (lenje)

5. Sikap ego nya
seorang manusia tidak luput dari sifat Egois. tipsnya :
- sebelum putus bicara baik baik, kalau masih bisa dilanjutkan maka lanjutkan tp kalau dia belom berubah maka akhiri saja
- putusin tanpa basa basi


Jika gebetan kamu udah jadian dan kamu lg deket sama dia sebaiknya kamu....
- buang jauh2 tentang gebetan kamu
- pindah ke lain hati
- nangis sepuasnya (lenje)


hanya itu tips yang bisa gue kasih hahahaha maaf kalo aneh ^^

THANKS FOR READING /m/
A Whole New World

(Aladdin)
I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me, princess, now when did
You last let your heart decide?

I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over, sideways and under
On a magic carpet ride

A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
Or where to go
Or say we're only dreaming

(Jasmine)
A whole new world
A dazzling place I never knew
But when I'm way up here
It's crystal clear
that now I'm in a whole new world with you

(Aladdin)
Now I'm in a whole new world with you

(Jasmine)
Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, freewheeling
Through an endless diamond sky

(Jasmine)A whole new world
(Aladdin)Don't you dare close your eyes
(Jasmine)A hundred thousand things to see
(Aladdin)Hold your breath - it gets better
(Jasmine)
I'm like a shooting star
I've come so far
I can't go back to where I used to be
(Aladdin)A whole new world
(Jasmine)Every turn a surprise
(Aladdin)With new horizons to pursue
(Jasmine)Every moment gets better
(Both)
I'll chase them anywhere
There's time to spare
Let me share this whole new world with you

(Aladdin)A whole new world
(Jasmine)A whole new world
(Aladdin)That's where we'll be
(Jasmine)That's where we'll be
(Aladdin)A thrilling chase
(Jasmine)A wondrous place
(Both)For you and me

terkait soal akan dibangunnya Gedung Baru DPR


Jakarta - Fraksi Gerindra DPR menolak pembangunan gedung baru DPR senilai Rp 1,6 triliun. Gerindra siap menegur anggotanya, Pius Lustrilanang, yang menjadi ketua panitia kerja (panja) pembangunan gedung DPR karena jalan sendiri.

"Kita akan tegur Pius Lustrilanang yang duduk di panja pembangunan ini. Karena, dia tidak berkoordinasi dengan fraksi. Dia jalan sendiri," kata Sekretaris Fraksi Partai Gerindra Edi Prabowo kepada detikcom, Kamis (2/9/2010).

Kapan dipanggil? "Segera," jawab Edi yang juga anggota Komisi VI DPR.

Edi menegaskan, Gerindra menolak pembangunan gedung baru DPR saat ini. "Dari segi biaya, itu tidak realistis. Biaya hingga Rp 1,2 triliun, baru gedungnya saja itu terlalu besar. Belum dengan isinya, itu terlalu mahal," papar Edi.

Menurut dia, pembangunan gedung itu sebenarnya perlu karena anggota DPR perlu menambah staf agar kerja lebih maksimal. Namun, hal itu masih bisa ditunda.

"Tetapi, itu bisa nanti dan dananya pun jangan terlalu besar. Masih banyak prioritas pekerjaan yang harus kita selesaikan seperti, legislasi dan penguatan di bidang lain apalagi sekarang banyak pengangguran, banyak krisis, bencana alam," kata Edi.

Edi yakin banyak juga anggota DPR yang juga tidak setuju atas rencana pembangunan gedung itu. "Ini kan segelintir orang saja, banyak yang kok yang menolak," kata dia.

Dikatakan dia, fasilitas spa maupun kolam renang tidak perlu ada di gedung baru DPR. "Kalau butuh berenang kan ada kolam renang di Senayan. masa sih tidak mampu jadi anggota member fitness club di hotel-hotel," ujar Edi.

Ketua DPR Marzuki Alie sebelumnya telah berjanji untuk menghapus fasilitas spa dan kolam renang.





(copied from : detiknews.com)

apa itu alay? - part 2

untuk mengetahui isi post ini anda dipersilahkan untuk membaca posting sebelumnya. karena jika anda tidak membaca posting sebelumnya anda akan mengalami kebingungan yang luar biasa.

alay itu bukan hanya dari tulisan loh!
tapi dari penampilan, juga

contohnya ini nih...



click image to enlarge


alay itu suka ada dipinggir jalan, yang cewe ngegodain cowo, yang cowo ngegodain cewe
alay itu selalu "TAU" musik jaman sekarang (padahal sok tau)
alay kemana mana sok pake headset/earphone/sejenisnya
alay suka banget foto dari atas 
alay bajunya "ENAK" banget buat diliat, contohnya : baju warna kuning ngejreng dengan sepatu kotak kotak ijo
alay itu...........................................................................................suka bgt sama Kangen Band, ST12 dan teman temannya


banyak deh, kalian bisa kok nonton mtv alay untuk mengetahui apa itu alay lebih lanjut
mtv alay tayang setiap hari rabu pukul setengah 3


sampe sini ya post tentang alay nya. maaf kalau ada kata yang membuat anda tersinggung, mungkin anda adalah salah satu dari alay tersebut ^^





apa itu alay?

"alay? apaan tuh?"
kata "Alay" ini amat sangat menimbulkan kontroversial. masih banyak ratusan orang bahkan ribuan orang yang terjebak didalam kata ini.
ANak LAYangan atau yang biasa kita singkat "alay" ini adalah kata sifat loh. mungkin sebagian orang menganggap ini tidak penting, ya begitulah.

Pernakah anda masuk dalam kategori "ALAY" ?
tahukah anda ciri-ciri alay?

di post saya ini, saya akan membahas ciri-ciri alay.


Dari cara penulisan:
si alay ini sangat suka sekali menulis seperti ini :

*click the picture to enlarge*


pusing kan liat tulisan itu?
alay itu kalo nulis....


gue : w, guwe, guwa, 9u3, guwch, g
lo   : l03, lw, l0e, u
lagi : gy, lagy, l4gY 
apa : phA, ph4
aku : aquw, q , aqUh, AkuH, aKoew , AKoUew, Akouwchhchchc-_-
kamu : Kmuw, kmuwz, kmoeh, kamuwH, kamoech, kamowuchx
dia : dya, dYa
kita : qta
gaul : gaolz

dan lain lain


kata "s" diganti jadi "z" 
contohnya yang harusnya "santai" jadi "zantai"

suka banget nulis p4k3 4n9k4 
suka banget nulisnya pake TuLiSaN GeDe KeCiL
sering banget pake ,,!!,,,,

kadang "s" diganti jadi "c"
contohnya harusnya "saya" jadi "caya

"y" suka diganti "i" begitu pula sebaliknya, contohnya harusnya "saya" jadi "saiia"

nama di facebook aneh2 contohnya :
LiLa SangPutriKesepian

suka muji diri sendiri lewat nama facebook, contoh :
AkUW ciImOeDH CuKaMenari




oke post tentang alay ini bersambung ya.
terima kasih sudah membaca post ini